Висококвалитетен приклучок за женска шасија XLR Jack

Hejеџијанг Лианжан Електроника копродукции, ООД нуди врвен квалитет на топови Fенски панели на шасија за монтирање XLR конектори за увозници и дистрибутери на B2B во областа на миксер, засилувачи на гитара, аудио видео ширум светот.

Цената на женскиот приклучок за монтажа на панели XLR од Лианжан се базира на количината на нарачка на големо. Ние нудиме флексибилни цени за варијации на приклучоци и конектори во зависност од нивото на квалитет - различни материјали за избор (позлатени / сребрени)

Можеме да го поддржиме неутралниот конектор и приклучоци за дистрибутери и увозници. Cannon XLR конекторот е една од нашите први ставки меѓу нашиот опсег на каталози.

Покрај тоа, имаме професионален тим за развој на нова ставка врз основа на барањата на клиентите. Имаме 2 виши инженери за развој, 3 помлади инженеринг на производи, 2 квалитетни квалитети, 2 квалитетни квалитети, за да се осигураме дека ќе го обезбедиме најдобриот квалитет на конекторот што го бара клиентот. КВАЛИТЕТОТ Е НАША КУЛТУРА!

sdv


Време на објавување: 10-ти јуни 2021 година